Ako uvek budete radili ono šta ste do sada radili, uvek ćete postizati ono šta ste do sada postizali.


Postoji jedna izreka: ako uvek budete radili ono šta ste do sada radili, uvek ćete postizati ono šta ste do sada postizali. Da biste dobili veću zaradu, korisno je da izađete iz lične zone komfora, zakoračite u situaciju u kojoj niste bili i... uradite bilo šta.

Ništa strašno se neće desiti ako ne uspete iz prvog puta, ali ćete sigurno steći neprocenjivo iskustvo. Vrhunsko znanje i smelost da ga primenite u novim situacijama je najpouzdanija kombinacija za građenje visoko naplative poslovne karijere.

Zapamtite da bez obzira na trenutni nivo Vašeg trenutnog uspeha, uvek postoji sledeći stepenik koji za Vas može biti dovoljno nov da Vam srce zalupa i da se osetite kao početnik. Šta može da uradi vlasnik uspešne avio kompanije, milijarder, a da se oseti kao novajlija? Može da organizuje put u svemir. To je projekat u koji se uputio engleski preduzetnik Ričard Branson.

Šta je sledeće za Vas? Iza kog projekta Vas čekaju dobre nagrade? Razmislite i zakoračite.

Studije pokazuju da osobe koje postižu velike uspehe, dostižu bogatstvo i ostvaruju svoje ciljeve ne moraju biti posebno nadarene i natprosečne inteligencije.  Očigledno je da oni ne postaju bogati zato što poseduju talente i sposobnosti koje drugi ljudi nemaju, već je sve to posledica toga da oni određene stvari rade na specifične načine.

Dozvolite da Vas naučimo kako da na najbolji način iskoristite Vaše ideje, isplanirate korake koji Vas vode ka uspešnosti.